Подбора на диван е емоционален избор

{mosimageЧовек не може да си представи съвременния интериор без диван. Да се купят мебели на днешно време не е проблем : в много магазини има мебелни салони, които предлагат голямо разнообразие на модели от различни производители.

Подбора на диван, както и подбора на другите мебели за дома трябва да отговаря на пространството в стаята, с което разполагате. Поради факта, че има възможност да се поръча различен по форма и размери диван, дизайнерите препоръчват да се прояви оригиналност и да се избере удобен диван в спалнята (например от другата страна на леглото) или в коридора (ако мястото позволява). Ъгловият диван често пасва и на най-луксозния хол. 

Модерната и стилна мека мебел, както и останалите елитни мебели, които фирма Столеро предлага  могат да бъдат уверено класифицирани като висококачествени стоки , които се отличават със своята надеждност, функционалност и креативен дизайн. Да се създаде един удобен, уютен и добре разположен в пространството интериор не е необходимо да се инвестират огромно количесво пари. Галерията на фирма Столеро ще Ви предложи възможност за избор и закупуване на мебели с изключително качество и на изключително конкурентни цени.

Що се отнася до материалите, избрани от италианските дизайнери, производители на тези висококачествени меки мебели, те се отличават с богати и многобройни цветове и нюанси, които придават на диваните финес и усещане за лукс. Кожената мека мебел, предлагана в магазина е функционална и удобна и се съчетава перфектно с всички съвременни повърхности и цветове, използвани от днешните дизайнери.


Какъвто и диван да изберете,  използването му трябва да Ви доставя удоволствие и приятни емоции.


< Предишна   Следваща >

Дивани - икономичен клас

Магазин „Мебели Италия”  предлага избор на италиански дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти търсещи качество на разумна цена. 

В нашият мебелен магазин може  да изберете модулни дивани с различни решения за дамаска, местоположение на лежанката и подпора за главата.

Изберете качество на разумна цена в магазина за италиански мебели в София!


Calia Italia

Италианските дивани Calia Italia съчетават традиционния стил със съвременното усещане за духа на живот. Меката мебел на тази италианска марка мебели е идеална за всеки хол и ще създаде фокусна точка за социализация и релакс. Най-висококачествените материи за изработвнаето им се комбинира с модерни форми и оригинални решения за осигуряване на удобство за почивка и комфорт.

Произведени в Италия от 100% висококачествени материи за дамаска или кожа върху всички седящи повърхности с минимална дебелина 1,3 мм. 

Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.