МЕКА МЕБЕЛ
Няма нищо по-привлекателно от удобния диван в къщи, за да се почувствате наистина у дома. Ако искате да се насладите на заслужен миг спокойствие след интензивен ден работа, то ние ще ви помогнем да създадете перфектното място за това.

В КАТАЛОГА ни ще откриете различни модели мека мебел, изпълнени с естествена кожа и дамаски.

Естествената кожа е телешки бокс среден и няколко високи класове на качество в различни цветове.

Дамаските са със различен състав, цвят, сплитка и апретура. Има много възможности за комбинация на цветове и десени.


Дивани - икономичен клас

Забележително е, че в магазин „Мебели Италия” на едно и също място може да намерите, или поръчате дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти изискващи качество на разумна цена. Богатия асортимент от дамаски, съобразени с последните световни тенденции, ще ви помогне да създадете индивидуалност на своя дом.

Вие можете да притежавате дивани различни от тези в масовите магазини!

Различния размер дивани, наличието на модулни системи правят дивани икономичен клас подходящи както за малки така и за средни помещения.

Calia Italia


Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.