За сайта


Сайтът на СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД  има за цел да предостави информация за продуктите и услугите, които предлага фирмата. Желанието на екипите, работили по сайта е той да стане полезен, удобен за работа и приятен за гледане.

Проектът се реализира с подкрепата на НИТ-Нови Интернет технологии ЕООД.

Представяме Ви следните препоръки, които целят да Ви осигурят безпроблемно използване на нашия интернет сайт

    Оптималната резолюция на екрана за този сайт е 1280 x 1024;
    Актуална версия на интернет браузър (не по-ранна от 2009-та година);
    Разрешени JavaScript функции за сайта на СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД;
    Актуална версия на програма за разглеждане на .pdf документи - изтегли програма от тук;
   

Ако компютърната Ви конфигурация покрива тези параметри, то Вие ще можете да се възползвате от цялата функционалност на интернет сайта на компанията.
< Предишна

Дивани - икономичен клас

Магазин „Мебели Италия”  предлага избор на италиански дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти търсещи качество на разумна цена. 

В нашият мебелен магазин може  да изберете модулни дивани с различни решения за дамаска, местоположение на лежанката и подпора за главата.

Изберете качество на разумна цена в магазина за италиански мебели в София!


Calia Italia

Италианските дивани Calia Italia съчетават традиционния стил със съвременното усещане за духа на живот. Меката мебел на тази италианска марка мебели е идеална за всеки хол и ще създаде фокусна точка за социализация и релакс. Най-висококачествените материи за изработвнаето им се комбинира с модерни форми и оригинални решения за осигуряване на удобство за почивка и комфорт.

Произведени в Италия от 100% висококачествени материи за дамаска или кожа върху всички седящи повърхности с минимална дебелина 1,3 мм. 

Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.