За сайта


Сайтът на СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД  има за цел да предостави информация за продуктите и услугите, които предлага фирмата. Желанието на екипите, работили по сайта е той да стане полезен, удобен за работа и приятен за гледане.

Проектът се реализира с подкрепата на НИТ-Нови Интернет технологии ЕООД.

Представяме Ви следните препоръки, които целят да Ви осигурят безпроблемно използване на нашия интернет сайт

    Оптималната резолюция на екрана за този сайт е 1280 x 1024;
    Актуална версия на интернет браузър (не по-ранна от 2009-та година);
    Разрешени JavaScript функции за сайта на СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД;
    Актуална версия на програма за разглеждане на .pdf документи - изтегли програма от тук;
   

Ако компютърната Ви конфигурация покрива тези параметри, то Вие ще можете да се възползвате от цялата функционалност на интернет сайта на компанията.
< Предишна

Дивани - икономичен клас

Забележително е, че в магазин „Мебели Италия” на едно и също място може да намерите, или поръчате дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти изискващи качество на разумна цена. Богатия асортимент от дамаски, съобразени с последните световни тенденции, ще ви помогне да създадете индивидуалност на своя дом.

Вие можете да притежавате дивани различни от тези в масовите магазини!

Различния размер дивани, наличието на модулни системи правят дивани икономичен клас подходящи както за малки така и за средни помещения.

Calia Italia


Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.