Как да изберем диван
Избора на стилен и удобен диван за хола у дома е нелека задача. Дали да се спрем на комфортните, заоблени форми и копринените на допир кожи на италианските дивани, предлагани от фирма Столеро или да изберем стилните прекрасни дамаски и перфектните линии на диваните изработени от българска фирма.
В салона на фирма Столеро можете да се насладите на удобството и възможността да поседите на предлаганите дивани, да пипнете и видите с очите си богатия избор от дамаски.
С внимание и желание, екипа на фирмата ще Ви посрещне и ще Ви посъветва във връзка с Вашия избор.

< Предишна

Дивани - икономичен клас

Магазин „Мебели Италия”  предлага избор на италиански дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти търсещи качество на разумна цена. 

В нашият мебелен магазин може  да изберете модулни дивани с различни решения за дамаска, местоположение на лежанката и подпора за главата.

Изберете качество на разумна цена в магазина за италиански мебели в София!


Calia Italia

Италианските дивани Calia Italia съчетават традиционния стил със съвременното усещане за духа на живот. Меката мебел на тази италианска марка мебели е идеална за всеки хол и ще създаде фокусна точка за социализация и релакс. Най-висококачествените материи за изработвнаето им се комбинира с модерни форми и оригинални решения за осигуряване на удобство за почивка и комфорт.

Произведени в Италия от 100% висококачествени материи за дамаска или кожа върху всички седящи повърхности с минимална дебелина 1,3 мм. 

Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.