Как да изберем диван
Избора на стилен и удобен диван за хола у дома е нелека задача. Дали да се спрем на комфортните, заоблени форми и копринените на допир кожи на италианските дивани, предлагани от фирма Столеро или да изберем стилните прекрасни дамаски и перфектните линии на диваните изработени от българска фирма.
В салона на фирма Столеро можете да се насладите на удобството и възможността да поседите на предлаганите дивани, да пипнете и видите с очите си богатия избор от дамаски.
С внимание и желание, екипа на фирмата ще Ви посрещне и ще Ви посъветва във връзка с Вашия избор.

< Предишна

Дивани - икономичен клас

Забележително е, че в магазин „Мебели Италия” на едно и също място може да намерите, или поръчате дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти изискващи качество на разумна цена. Богатия асортимент от дамаски, съобразени с последните световни тенденции, ще ви помогне да създадете индивидуалност на своя дом.

Вие можете да притежавате дивани различни от тези в масовите магазини!

Различния размер дивани, наличието на модулни системи правят дивани икономичен клас подходящи както за малки така и за средни помещения.

Calia Italia


Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.