Условия за ползване

Този уебсайт е собственост на фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД. Фирмата има правото да прави всякакви промени в данните и условията без предварително да уведомява потребителите на сайта.
С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията по-долу.
 
Авторско право
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД с всички запазени права и законни последици. Вие може да зареждате или да отпечатвате отделни страници и/или раздели при условие, че не нарушавате изискванията и допустимото от ЗАПСП. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без предварително изрично писмено разрешение на фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД.
 
Връзки с други сайтове
Фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД не носи отговорност за информация (в т.ч. за нейната пълнота), съдържаща се в сайтове, към които настоящият има хипервръзки.
 
Отговорност
Фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД поддържа актуална информацията на сайта, което не изключва възможността понякога да възникват обективни пропуски. Фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД не носи никаква отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа Ви или използването на този сайт.
Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление. Тази информация се предоставя в съответствие с действащото законодателство без каквато и да била гаранция за нейната пригодност за дадена цел, ненакърнимост и безопасност от компютърни вируси или други заплахи.
Фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД не носи отговорност за обема, точността и пълнотата на информацията.
Ползването на данните и информацията, съдържаща се в сайта е по инициатива, воля, за сметка и на риск и отговорност на ползвателя при спазване ограниченията в полза на титуляра на авторското право - фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД, по ЗАПСП. Потребителят сам е отговорен за възприятията и интерпретацията на точността, пълнотата и полезността на информацията, съдържаща се в сайта.
Фирма СТОЛЕРО ТРЕЙДИНГ КО ЕООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до тази сайт.

< Предишна   Следваща >

Дивани - икономичен клас

Забележително е, че в магазин „Мебели Италия” на едно и също място може да намерите, или поръчате дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти изискващи качество на разумна цена. Богатия асортимент от дамаски, съобразени с последните световни тенденции, ще ви помогне да създадете индивидуалност на своя дом.

Вие можете да притежавате дивани различни от тези в масовите магазини!

Различния размер дивани, наличието на модулни системи правят дивани икономичен клас подходящи както за малки така и за средни помещения.

Calia Italia


Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.