Calia Italia Calia Italia Evan; Calia Italia
Evan; Calia Italia
  • Evan; Calia Italia
Диванът се предлага в кожа и дамаска.Различни варианти в размерите.Възможност за ъглови комбинации.
Диванът притежава специфична система за изтегляне на облегалната част с 25 см назад,с което мястото за сядане се увеличава в дълбочина с 15 см.(от 55 става на 70 см).
размери:
-тройка maxi: 238 x 105 x 79 h см.
-тройка: 224 x 105 x 79 h см.
-двойка 1/2 : 212 x 105 x 79 h см.
-ъгълов диван с лежанка : 279 х 134/168(105) х 79 h см.
-ъгълов диван с удължена лежанка : 278 х 214(105) х 79 h см.
-ъгълов диван  : 278 х 278(105) х 79 h см.

Дивани - икономичен клас

Магазин „Мебели Италия”  предлага избор на италиански дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти търсещи качество на разумна цена. 

В нашият мебелен магазин може  да изберете модулни дивани с различни решения за дамаска, местоположение на лежанката и подпора за главата.

Изберете качество на разумна цена в магазина за италиански мебели в София!


Calia Italia

Италианските дивани Calia Italia съчетават традиционния стил със съвременното усещане за духа на живот. Меката мебел на тази италианска марка мебели е идеална за всеки хол и ще създаде фокусна точка за социализация и релакс. Най-висококачествените материи за изработвнаето им се комбинира с модерни форми и оригинални решения за осигуряване на удобство за почивка и комфорт.

Произведени в Италия от 100% висококачествени материи за дамаска или кожа върху всички седящи повърхности с минимална дебелина 1,3 мм. 

Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.