ДИВАНИ-ЪГЛИ
Подреди по:

<< Първа < Предишна 1 2 Следваща > Последна >>
Показвай #  

Дивани - икономичен клас

Забележително е, че в магазин „Мебели Италия” на едно и също място може да намерите, или поръчате дивани в голям ценови диапазон.

Дивани икономичен клас е за клиенти изискващи качество на разумна цена. Богатия асортимент от дамаски, съобразени с последните световни тенденции, ще ви помогне да създадете индивидуалност на своя дом.

Вие можете да притежавате дивани различни от тези в масовите магазини!

Различния размер дивани, наличието на модулни системи правят дивани икономичен клас подходящи както за малки така и за средни помещения.

Промоции на налични модели

Мека мебел - дивани и фотьойли, маси и столове със съвършени форми, кожени дамаски и съвременни материи, нежни като коприна - всичко това можете да видите и усетите само ако дойдете в салона на Мебели Италия. Докоснете се до вълшебството на майсторите на италианските мебели!

Трапезария

Каква комбинация търсите? Дърво, кожа, метал или дамаска? Топлината на дървото, оригиналността на разноцветен поликарбонат, изтънчеността на кожата и модерността на метал? Или може би предпочитате комбинация от тези материали? Традиция, тенденции или лични предпочитания. Просто изберете правилната комбинация за вашия свят. Предлагаме моделите на фирма Calligaris, Италия.